SOBRASSADA. L'ESSENCIA DEL PORC

SOBRASSADA. L'ESSENCIA DEL PORC

L'ESSHNCIA DEL PORC

VIBOT, TOMAS

18,00 €
IVA incluido
Sin stock - Consulta disponibilidad aquí
Editorial:
EL GALL EDITOR
Año de edición:
2018
Materia
Cocina / recetas
ISBN:
978-84-16416-32-5
Páginas:
182
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Els Fiters
18,00 €
IVA incluido
Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

Artículos relacionados

  • COCINAR SIN GLUTEN
    ÉDITIONS LAROUSSE
    ¿Qué es la enfermedad celiaca o la sensibilidad al gluten no celiaca? ¿Cuáles son los principales síntomas? ¿Qué es el gluten? ¿Cuáles son las ventajas de la alimentación sin gluten? ¿Qué alimentos se pueden consumir con total seguridad? ¿Cuáles están prohibidos? ¿Cómo hay que leer las etiquetas? ¿Cuáles son las harinas recomendadas? Además de dar respuesta a estas cuestiones, ...
    En stock

    19,95 €

  • COMO EN CASA DE MAMA
    EL FORNER D'ALELLA / MAÑE, JOSEP MARIA / JUL
    Disfruta de la buena cocina como en casa de mamá:100 recetas perfectas para compartir con los tuyos Los sabores y aromas de los platos cocinados por madres y abuelas forman parte de nuestra memoria y nos evocan momentos felices. Para aquellas personas que deseen revivirlos, este libro les explica de una manera muy sencilla y paso a paso cómo preparar arroces y ensaladas, sopas...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    22,90 €

  • MEMÒRIA DE LA CUINA MALLORQUINA
    TUGORES MANRESA, ANTONI / ADRIÁ ACOSTA, FERRAN
    “No em resta més que recomanar-vos ferventment aquesta obra, escrita amb passió i amb sensibilitat, que interessarà tant a l'afeccionat a l'antropologia i l'etnologia com a qui tingui curiositat per la vida dels nostres avis i, no cal dir-ho, a l'afeccionat a la gastronomia.” Del pròleg de Ferran Adrià Memòria de la cuina mallorquina és el resultat de molts danys d'investigació...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    29,00 €

  • PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    En stock

    22,95 €

  • MODO DE CUINAR A LA MALLORQUINA
    MARTÍ OLIVER, FRA JAUME / CONTRERAS, ANTONI / SOGUES, MARC
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    20,00 €

  • ENTORNO
    POLO, CLAUDIA
    El primer libro de alimentación consciente y comida de entorno de @SoulinthekitchenEntorno es un espacio para el conocimiento y la improvisación en la cocina, porque cuando sabes cómo funcionan ciertos aspectos de los alimentos y las diferentes maneras de cocinarlos, puedes empezar a probar e inventar. Es importante conocer las técnicas: desde las elaboraciones más básicas hast...
    Entrega en 8 - 10 días

    25,50 €

Otros libros del autor

  • CUINA DE LA PASSIO. GASTRONOMIA I ETNOGRAFIA MALLORQUINA DE PASQUA
    VIBOT, TOMAS
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    32,00 €

  • MALLORCA LITORAL 1.
    VIBOT, TOMAS
    La mar ha conformat el nostre taranna: ha modelat la nostra idiosincrisia i al mateix temps ha servit d'autopista de relacio entre els pobles de la Mediterr'ania. Avui la tenim propera, no a bores corn un temps, sine a minuts, des de qualsevol punt de la nostra geografia i, per cant, el seu tutelatge es mes pales que mai. Tot i aix6, sembla que la nostra cultura contemporania t...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    16,00 €

  • CUINA TRADICIONAL MALLORQUINA: L'ANIMA DE LA LLAR, LA
    VIBOT, TOMAS
    La cultura mallorquina ha estat molt rica en estris i atuells per a cuinar i, per això, es feia necessari abordar en un sol volum tot aquest material que ja avui només es contemplable de forma més o menys genuïna a nivell museístic. Però, per altra banda, la cultura immaterial que s’ha generat al voltant de la cuina també és cabdal a l’hora d’entendre la fonamental dimensió d’a...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    32,00 €

  • POSSESSIONS DE FELANITX VOL. 1
    VIBOT, TOMAS
    TOMÀS VIBOT (1973). Filòleg, escriptor, investigador i promotor cultural. Membre, entre altres institucions, del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (Institut d’Estudis Catalans), Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes i de la Societat Arqueològica Lul•liana. Professor i guia cultural en temes patrimonials, històrics, f...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    30,00 €

  • MALLORCA INTERIOR 5 15 RUTES PEL COR ILLENC
    VIBOT, TOMAS
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    14,00 €

  • POSSESSIONS DE MALLORCA
    VIBOT, TOMAS
    Ja fa més de quinze anys de l'aparició del primer volum de la col-lecció «Les possessions de Mallorca», sens dubte un dels projectes més ambiciosos i encoratjadors que mai no hem dut a terme. La idea no fou ni molt manco nostra: va ser l'editor qui sabedor de la nostra «quasi obsessio* per les possessions ens va ationar a embarcar- nos en aquesta empresa. Recordam amb vivor la ...
    Sin stock - Consulta disponibilidad aquí

    65,00 €