Poètica i lluminosa, Les receptes perdudes dels Kamogawa, el tercer volum de l'exitosa sèrie, combina magistralment personatges entranyables, gastronomia deliciosa i trames emotives i tendres, salpebrades amb una mica de misteri. Homenatge apassionant i exòtic al poder evocador del menjar, els sis casos d'aquesta novel·la seran degustats amb delit pels amants de la cuina, la cultura japonesa i les històries carregades d'emocions. La taverna Kamogawa, un petit local on pots menjar deliciosament bé... i retrobar el plat que tha marcat la vida. En aquesta ocasió, veurem desfilar per les seves taules, entre daltres, en Sakyo Kataoka, un jove ballarí que cerca la recepta duns fideus kakesoba que va compartir amb el seu pare en un restaurant elegant de Tòquio; en Nobuo Matsubayashi, un reputat fabricant de vaixella que desitja menjar un cop més, en companyia del seu net, larròs amb curri que li va preparar una vegada la seva filla, i la Yumiko Maezaki, una reconeguda professora de piano que ho donaria tot per tornar a provar uns yakissoba com els que va menjar quinze anys enrere a Osaka amb lhome que estimava.Ressenyes:
«Entrin a la taverna Kamogawa i deixin transportar-se al passat, amb els gustos i els aromes d'una narració màgica i farcida d'emocions que els conquistaran des de la primera mossegada».
Gourmet IDEAL «La parella de detectius gastronòmics formada pel pare i la filla de la taverna Kamogawa s'haespecialitzat a preparar el plat que el públic desitja i recorda del seu passat. [...] Deliciosa».
Aloña Fernández Larrechi, MujerHoy «Hisashi Kashiwai ha revolucionat el mercat editorial mundial amb aquesta història de detectius que combina el misteri i la gastronomia».
El Mundo «Deliciós en tot els sentits».
Babelia«Personalíssims casos que es plantegen a l'mbra d'un petit restaurant de Tòquio, sempre lligats al món dels records gustatius. [...] Una bona dosi de misteri, molta gastronomia i finals feliços».
Sara Cucala, El País