Número 1 a les llistes de The New York Times i The Sunday Times Millor llibre de l'any segons The Guardian, The Times, The Sunday Times, Times Literary Supplement, Oprah Daily, Newsweek, Mail on Sunday, The New York Times¸ The Washington Post i NPR. Guanyador del Goodreads Choice Award ¡Descobreix la novel·la que ha captivat els lectors de tot el món! Elizabeth Zott és mare soltera i reticent estrella del programa de cuina de televisió més seguit dels Estats Units. L'enfocament inusual de l'Elizabeth per cuinar, combinar una cullerada d'àcid acètic amb una mica de clorur de sodi, és revolucionari. Tot i aix., a mesura que el seu èxit augmenta ho fan també els seus enemics, perquè l'Elizabeth no només està ensenyant les dones a cuinar sinó també desafiant-les a alterar l'ordre establert. Lliçons de química és una novel·la original i addictiva que desentranya de manera intel·ligent i entretinguda l'espinosa qüestió de la igualtat de gènere i la necessitat de ser un mateix.La crítica ha dit: «Enginyós, hilarant per moments, vehement, surrealista de vegades. El Trampa 22 del feminisme primerenc.» Ste